vineri, 20 ianuarie 2017

Never Say Never Again (1983)

Gen: Actiune, Aventura

Distributie: Sean Connery, Kim Basinger, Klaus Maria Brandauer, Max von Sydow, Barbara Carrera

Regizor: Irvin Kershner [a mair regizat: RoboCop 2(1990), Traveling Man(1989), Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back(1980), Eyes of Laura Mars(1978), Raid on entebbe(1976)]

Buget: 36.000.000 $
Incasari: 225.000.000 $

Premii:
- Golden Screen, Golden Screen, Germany 1984

Nota Gealapa: 6.65
Metascore: 68/100


Un agent SPECTRE a furat doua bombe nucleare americane, iar James Bond trebuie sa le gaseasca inainte de a fi detonate.

Un banal film cu James Bond, tot de peste doua ore si nu unul din varfurile seriei. Nu este unul din acele filme memorabile. E interesant, palpitant, cu cateva scene de actiune bune, dar nimic peste masura. Agreabil dar nu extraordinar, iar in 1983 pretentiile de la aceasta franciza erau deja destul de mari.

In rolul principal il avem aici pe un Sean Connery matur, experimentat, care a invatat sa balanseze cum trebuie aroganta si vulnerabilitatea si as spune ca prestatia lui este cel mai bun lucru la acest film. Este o diferenta uriasa intre el in acest film si Sean Connery din anii '60 in acelasi rol. Kim Basinger a fost si ea o surpriza placuta, dar cea mai placuta surpriza a fost scurta aparitie a lui Rowan Atkinson.

Revenirea lui Connery in acest rol a fost asteptata de multi, dar as spune ca nu l-a prea ajutat scenariul. Filmul pare putin obosit. Oricat s-a straduit Connery, acest film este unul din acelea pe care fanii seriei nu le mentioneaza cand se intalnesc la clubul tocilarilor. Daca vreti sa vedeti ultimul rol din cariera lui Sean Connery in acre apare barbierit, fara nici un pic de mustata sau barba, atunci acesta este filmul pe acre trebuie sa il vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!