miercuri, 11 ianuarie 2017

Kingsglaive: Final Fantasy XV (2016)

Gen: Animatie

Distributie: Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean, Adrian Bouchet, Liam Mulvey

Regizor: Takeshi Nozue [a mai regizat: Final Fantasy VII: Advent Children(2005)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 35/100

Regele Regis, care conduce taramul Lucis, isi conduce armata pentru a-si proteja regatul impotriva imperiului Niflheim, care planuieste sa fure cristalul care da magia si puterea taramului Lucis.

Filmul face parte dintr-o franciza de care nu am auzit pana acum, care la randul ei se trage dintr-un serial tv si el tot animat si pe care nu am de gand sa o vad decat daca dau de ea intamplator. Cred ca este si un joc video cu acest subiect.  Filmul are sens si fara restul seriei, dar propune o lume haotica, o actiune la fel de haotica si greu de urmarit si o animatie impresionanta pe alocuri, dar si dezamagitoare in unele momente.

Distributia este cam de mana a doua, dar acest lucru nu prea conteaza intr-o animatie. Ce conteaza este ca miscarea buzelor personajelor animate nu prea se potriveste cu sunetul. Decalajul este sesizabil destul de des, lucru care in alte animatii nu prea se intampla.

Facand abstractie de micile detalii ratate, animatia arata excelent in cea mai mare parte. Sunt destule scene in care uiti ca ai in fata o animatie si ai senzatia ca te uiti la un film clasic. Intriga este complicata, dar din ce m-am documentat, este un lucru normal pentru aceasta serie. Deznodamantul nu m-a satisfacut, dar banuiesc ca urmeaza inca o continuare. Daca va pica in mana nu il dati la o parte. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!