luni, 2 ianuarie 2017

Dreamcatcher (2003)

Gen: SF, Horror

Distributie: Morgan Freeman, Thomas Jane, Jason Lee, Damian Lewis, Timothy Olyphant

Regizor: Lawrence Kashdan [a mai regizat: Darling Companion(2012), Mumford(1999), French Kiss(1995), Wyatt Earp(1994), Grand Canyon(1991)]

Buget: 68.000.000 $
Incasari: 128.000.000 $

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 35/100

Un grup de prieteni aflati in vacanta cu cortul afla ca orasul in care au campat este infectat de un parazit extraterestru.

E mare pacat de potentialul pe care acest film l-a irosit. Au vrut sa faca prea mult si in loc sa iasa un film complex, a iesit un haos. Au dezvoltat povestea pe prea multe planuri si ar fi fost mult mai sanatos sa o pastreze simpla si sa o faca bine. Asa, am avut de suportat niste soparle telepatice, care te poseda prin gura si iti parasesc trupul prin cur si un extraterestru cu leucemie. Vizual nu arata rau deloc, dar sunt prea multe lucruri care nu se leaga ca sa fie agreabil.

Distributia este asa si asa. Chiar daca Morgan Freeman nu are doar un rol decorativ, in jurul sau restul actorilor sunt cam de mana a doua, inclusiv protagonistii. Aici  filmul a suferit destul de mult, desi bugetul ar fi permis un casting mai reusit. Nici chiar freeman nu are cea mai buna interpretare a sa.

Puteti sa astpetati cateva scene pline de adrenalina si vreo doua-trei efecte bune, dar cam atat. Stephen King, autorul cartii, a vandut drepturile pentru acest film pe 1$. Cred ca si-a dat seama ca nu poate fi ecranizata asa cum trebuie cartea sa si nu a vrut sa tepuiasca pe cineva. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!