luni, 30 ianuarie 2017

For Your Eyes Only (1981)

Gen: Actiune, Thriller, Aventura

Distributie: Roger Moore, Carole Bouquet, Topol, Lynn-Holly Johnson, Julian Glover

Regizor: John Glen [a mai regizat: The Point Men(2001), Chritopher Columbus: The Discovery(1992), Checkered Flag(1991), Licence to Kill(1989)]

Buget: 28.000.000 $
Incasari: 775.000.000 $

Premii:
- Most Performed Feature Film Standards, ASCAP Film and Television Music Awards, 1991
- Golden Screen, Golden Screen, Germany 1982

Nota Gealapa: 7.25

Agentul 007 este desemnat sa gaseasca un dispozitiv britanic de criptare inainte ca acesta sa ajunga in mainile inamicului.

Acesta este unul din filmele bune ale seriei James Bond. John Glen s-a mobilizat la primul sau James Bond si a nimerit la fix si editarea, si cinematografia si sunetul. La fel de international ca intotdeauna, filmul ne poarta iar prin locuri interesante si spectaculoase. Cascadoriile mi-au placut si ele, iar efectele speciale sunt impresionante si imi inchipui ca si complicat de realizat in anii '80.

Roger Moore presteaza in nota lui obisnuita, dar povestea fiind destul de buna l-a facut si pe el ami tolerabil, ba chiar as spune agreabil. mi-a placut ca de aceasta data "fata bond" nu a fost doar o papusa vorbitoare ca carei singura menire este sa il descarce sexual pe protagonist de cate ori este nevoie. Personajul interpretat de Carole Bouquet chiar a fost destul de relevant in stabilirea deznodamantului.

Povestea este mai complexa decat in majoritatea filmelor francizei, iar baietii rai nu sunt asa de usor de identificat. Avem parte de actiune din belsug, care din fericire este si mai realista de aceasta data; atat de realista incat un cascador a murit la filmari. Fie si numai pentru asta ar trebui vazut. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!