joi, 19 ianuarie 2017

Love, Rosie (2014)

Gen: Romantic, Comedie

Distributie: Lily Collins, Sam Claflin, Christian Cooke, Jaime Winstone, Suki Waterhouse

Regizor: Christian Ditter [a mai regizat: How to Be Single(2016), Vickyand the Treasure of the Gods(2011), The Crocodiles Strike Back(2010), The Crocodiles(2009), Französisch für Anfänger(2006)]

Incasari: 100.000 $

Nota Gealapa: 7.50
Metascore: 44/100

Rosie si Alex sunt prieteni de la 5 ani, deci nu au cum sa fie potriviti unul pentru celalalt... sau ar putea? Cand vine vorba de dragoste, viata si alegeri potrivite, cel mai mare dusman al celor doi sunt chiar ei insisi.

Judecand acest film in interiorul genului de care apartine, recunosc ca este foarte bun. Nu va faceti totusi asteptari prea mari. Este totusi o comedie romantica, nu o tragedie romantica, deci indiferent ce se intampla pe parcurs deznodamantul este acelasi. Ce face acest film bun este drumul pana acolo, care este sensibil, amuzant si natural.

Distributia nu da pe nimeni pe spate, dar cei doi protagonisti au fost suficient de credibili, compatibili si naturali incat sa te faca sa mai inchizi ochii la unele erori de logica. Si in rolurile mici sunt cateva prestatii dragute, dar prim-planul apartine protagonistilor, asa cum trebuie sa fie. Mi-a placut de Lily Collins destul de mult si sunt curios sa o vad si in alte proiecte.

Singurul motiv pentru care un barbat ar cumpara acest film este sa faca o ultima incercare de a iesi din friendzone. Femeile se vor uita la el, vor varsa o lacrima si foarte probabil nu vor intelege nimic. Mi-a  placut destul de mult si coloana sonora, dar ce nu mi-a placut a fost ca in loc sa devina din ce in ce mai credibil, pe masura ce timpul trecea filmul devenea din ce in ce mai putin plauzibil. Actiunea filmului se intinde pe o perioada de 12 ani, dar cred ca ar fi fost mult mai interesant sa pastreze perioada din romanul care i-a stat la baza, adica 45 de ani. Trailer:

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!