sâmbătă, 31 decembrie 2016

Into the White (2012)

Gen: Istoric, Drama

Distributie: Florian Lukas, David Kross, Lachlan Nieboer, Stig Henrik Hoff, Rupert Grint

Regizor: Peter Naes [a mai regizat: Shameless(2010), Gone with the Woman(2007), Leaps and Bounds(2007), Love Me Tomorrow(2005), Mozart and the Whale(2005)]

Incasari: 2.000.000 $

Nota Gealapa: 7.60

Norvegia, Al Doilea Razboi Mondial: un grup de soldati britanici si germani ajung izolati in pustietate dupa o lupta aeriana. Adapostindu-se in aceeasi cabana, ei realizeaza ca singurul mod de a supravietui iernii este sa lase de-o parte regulile razboiului.

Acesta a fost ultimul film pe care l-am vazut anul asta si am avut norocul sa fie unul bun, iar ca bonus nici nu a fost un film american.Fara sa fie neaparat un film scump, producatorii au luat o povestioara din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial si au ecranizat-o foarte iscusit. Exista destula emotie si destule invataminte in acest film, dar si putin umor. Cred ca a fost destul de subestimat acest film.

Distributia este restransa numeric, dar cuprinde cateva nume relevante din cinematografia europeana, care au oferit credibilitate putinelor personaje si cu siguranta va vor face sa empatizati cu situatia lor. Nu au primit premii pentru interpretare, dar cu siguranta nici unul dintre ei nu se va simti jenat sa isi adauge acest film la cv.
As spune ca cine s-a ocupat de alegerea actorilor s-a descurcat de minune.

Nu este un film clasic de razboi, dar este unul dintre cele mai bune filme despre Al Doilea Razboi Mondial pe care l-am vazut. Nu provoaca mintea in mod deosebit, dar este un film foarte agreabil pe care il recomand cu incredere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!