luni, 5 decembrie 2016

Adam and Eve (2005)

Gen: Comedie, Romantic, Drama

Distributie: Cameron Douglas, Emmanuelle Chriqui, Chad Lindberg, Jake Hoffman, Brian Klugman

Regizor: Jeff Kanew [a mai regizat: The Legend of Awesomest Maximus(2011), Kirk Douglas: Before I Forget(2009),Babij Jar(2003), V.I. Warshawski(1991), Troop Beverly Hills(1989)]

Nota Gealapa: 5.65

Baiatul de treaba Adam Baker se bucura de viata dintr-o fratie, oricat de dezgustatoare ar fi, datorita prietenilor sai Freddie, Ferguson si Munch. Apoi o intalneste pe Eve, se indragosteste, dar devine gelos pe Billy, care face sex incontinuu si nu cauta dragostea, in timp ce Eve insista sa isi pastreze virginitatea. presat chiar si de tatal sau, Adam incepe sa isi pierda rabdarea si este pe cale sa cedeze hormonilor.

Liceu sau facultate, scopul oricarui barbat american in devenire este sa faca sex. Si acest film ne prezinta aceasta lupta continua de a deveni barbat. Nimic nou sub soare, glumele bune sunt extrem de putine si astfel avem parte de inca un film despre viata de facultate americana care va cadea in uitare. Desi se cam ia in serios, lipsa de profunzime este totala si superficialitatea este omniprezenta.

Culmea este ca distributia nu e rea deloc. Sunt prezente cateva nume familiare, unele dintre ele dezvoltandu-si ulterior o cariera interesant, dar cu siguranta nu datorita acestui film. Dintre toti, cred ca cel mai notabil nume este al lui Emmanuelle Chriqui, care chiar si in aceasta mediocritate se vedea ca este cu o clasa peste toti ceilalti in ceea ce priveste talentul.

Acum ca stiu cum este, daca as avea de ales l-as vedea din nou? As prefera sa ma uit cum creste iarba, sa ma spanzur sau sa ma injunghiez in ochi cu un cutit de bucatarie. Pana si marea scena pe care o astepti tot filmul este o dezamagire totala. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!