marți, 27 decembrie 2016

From Hell (2001)

Gen: Thriller, Horror

Distributie: Johnny Depp, Heather Graham, Ian Holm, Robbie Coltrane, Ian Richardson

Regizor: Albert Hughes [a mai regizat: We the Economy: 20 Short Films You Can't Afford to Miss(2014), The Book of Eli(2010), American Pimp(2009), Dead Presidents(1995), Menace II Society(1993)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 132.000.000 $

Nota Gealapa: 7.30
Metascore: 54/100

In Londra Erei Victoriene, un detectiv clarvazator investigheaza crimele lui Jack Spintecatorul.

Imi place twistul pe care acest film i-o da lui Jack Spintecatorul. Face original un subiect intors pe toate partile. Suspansul este mentinut destul timp si atmosfera vremurilor in care se desfasoara actiunea este transmisa cu succes. Ii lipsesc totusi destule lucruri. De exemplu nu m-a facut sa tresar nici macar odata in doua ore.

Orice se poate spune despre personajele lui Johnny Depp, numai ca sunt bnale nu. Daca ai un ciudat excentric pe care vrei sa il ecranizezi, Depp este alegerea perfecta. Langa el, in acest film stau destule nume experimentate, dar nu pot spune ca prestatiile artistice sunt nemaipomenite. mi s-au parut cam plate.

Puropean. Totul insa la acest film este ok; nimic nu este mai mult de atat. Scenariul, regia, cinematografia, povestea, deznodamantul... toate sunt doar ok. Putina tensiune suplimentara ar fi facut mult bine. Pentru un fan al filmelor despre epoci apuse merita vazut, pentru oricine altcineva nu cred ca este o mare pierdere. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!