luni, 26 decembrie 2016

Green Street Hooligans 2 (2009)

Gen: Drama

Distributie: John Bariamis, Nicola Bertram, Matt Candito, Lonnie Cayetano, Paul Cullen

Regizor: Jesse V. Johnson [a mai regizat: The Package(2013), The Butcher(2009), The Hitmen Diaries: Charlie Valentine(2009), The Fifth Commandment(2008), Alien Agent(2007)]

Buget: 8.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95

Dupa finalul apoteotic din Green Street Hooligans, mai multi dintre suporterii lui West Ham si Millwall ajung in inchisoare. Cei de la GSE descopera foarte repede cat de brutala este viata in inchisoare si sunt vanati in permanenta de rivalii lor de la Millwall.

Americanii au preluat controlul total asupra acestei francize si s-a intamplat ce era de asteptat sa se intample. Filmul a pierdut orice substanta si a ajuns un film de categoria B tipic pentru cinematografia americana, plin de violenta si foarte superficial. Scenele de lupta arata inca foarte bine si sunt extrem de brutale, dar cam atat a mai ramas bun din film. Sper ca al treilea film al seriei sa revina pe drumul cel bun, desi nu imi fac mari sperante in acest sens.

Nici distributia nu se mai ridica la nivelul primului film. Nu avem nici un nume cu rezonanta si nici nu apare vreo tanara speranta a industriei filmului care sa aiba vreo interpretare sa ma dea pe spate. Scenariul arunca pur si simplu niste cuvinte menite sa umple spatiul, dar nu contribuie cu nimic la poveste si s-au sacrificat astfel si inerpretarile actorilor.

Filmul nu mai are nici o treaba cu fotbalul si a pierdut astfel probabil singura nisa de public care i-ar fi fost fidela. Cred ca si producatorii si-au dat seama ce grozanic este si au decis sa nu il mai lanseze in cinematografe, ci numai pe dvd. Asta nu e niciodata un semn bun. Nu il recomand decat celor care au indragit primul film si simt nevoia unei continuari. de unul singur nu are nici un sens. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!