miercuri, 21 decembrie 2016

In the Name of the King: Two Worlds (2011)

Gen: Actiune, Aventura, Fantastic

Distributie: Dolph Lundgren, Lochlyn Munro, Natassia Malthe, Christina Jastrzembska, Aleks Paunovic

Regizor: Uwe Boll [a mai regizat: Rampage: President Down(2016), Capital Punishment(2014), The Profane Exhibit(2013), Suddenly(2013), Assault on Wall Street(2013)]

Buget: 4.500.000 $

Nota Gealapa: 4.05

Un fost soldat din fortele speciale este aruncat in timp in epoca medievala pentru a indeplini o profetie antica si ajunge sa gaseasca izbavirea pentru propriul trecut de pe campul de lupta.

Nu credeam ca acest sequel poate avea mai putin sens decat primul film, dar s-a putut. In comparatie cu acesta, primul film pare o capodopera. Cu un buget de vreo 12 ori mai mic, rezultatul a fost o mana de efecte jenante, posibilitati reduse de productie si un aspect neingrijit al cinematografiei. Povestea este enervant de proasta de data asta si nu ai cum sa empatizezi vreodata cu vreunul din personaje.

Practic, daca primul film a fost unul mediocru cu Jason Statham, Acesta este unul prost cu Dolph Lundrgen, principalul nume din distributie si asta spune multe. Am vazut un Lundgren mai obosit si mai fara chef ca niciodata, acompaniat in submediocritate de colegii sai de platou, majoritatea fosti, actuali si viitori anonimi.

Nu imi vine sa cred ca lumea inca ii mai da bani lui Uwe Boll sa faca filme. Cred ca este unul dintre cei mai prosti regizori din istorie. Dupa ce in primul film al seriei a reusit sa isi bata joc de un buget urias, a reusit cumva sa mai faca inca doua continuari. Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata al treila film. Cred ca pana si Dolph Lundgren este rusinat de acest rol si el nu prea are rusine cand vine vorba de roluri proaste. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!