marți, 6 decembrie 2016

Air Buddies (2006)

Gen: Familie, Comedie

Distributie: Cascy Beddow, Jane Carr, Kelly Chapek, Patrick Cranshaw, Jarvis Dashkewytch

Regizor: Robert Vince [a mai regizat: Pup Star(2016), Monkey Up(2016), Russell Madness(2015), Super Buddies(2013), Santa Paws 2: The Santa Pups(2012)]

Buget: 9.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40

Cand tatal BUDDY si mama MOLLY sunt rapiti, sarcina de a-i salva cade in responsabilitatea celor cinci catei ai lor...

 Filmele cu animale talentate care mai si vorbesc au fost foarte la moda intr-o perioada si cred ca inca mai exista o nisa pentru ele si probabil va exista intotdeauna. imi inchipui ca cei mici sunt la fel de fascinati cum eram si noi pe vremuri, dar eu nu ma mai pot bucura la fel de acest gen de filme. Probabil ca niste copii nu vor avea nimic rau de spus, desi in era Marvel si acestia au devenit mai pretentiosi. Original nu prea este si nici nu impresioneaza din punct de vedere tehnic, mai este si previzibil, dar e cat de cat amuzant si nu foarte plictisitor.

Distributia este foarte putin importanta, pentru ca in rolurile principale vedem niste caini, dar chiar si asa putem recunoaste cateva figuri obisnuite din filmele de categoria B. Foarte putin timp de ecran pentru partea umana a distributiei pentru a putea comenta in vreun fel interpretarile lor, dar vocile dublate au fost facute decent.

Seria din care face parte acest film este perfecta pentru seri de film in familie pana va dati copiii la scoala si cam atat. Daca nu aveti copii si nici vreun fetich ciudat cu animale vorbitoare nu vad nici un motiv pentru care sa pierdeti timp cu aceste filme. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!