duminică, 4 decembrie 2016

Gabriel (2007)

Gen: Actiune, Horror

Distributie: Andy Whitfield, Dwaine Stevenson, Samantha Noble, Michael Piccirilli, Jack Campbell

Regizor: Shane Abbess [a mai regizat: Infini(2015)]

Buget: 150.000 $

Premii:
- Award of Distinction, Australian Cinematographers Society, 2009
- NSW & ACT Gold Award, Australian Cinematographers Society, 2008

Nota Gealapa: 6.25

Povestea unui arhanghel care lupta sa readuca lumina in purgatoriu, un loc unde intunericul conduce si sa salveze sufeletele locuitorilor orasului.

 Filmul nu are cine stie ce poveste, nu are cine stie ce efecte si nu are cine stie ce actiune, dar avand in vedere ca bugetul a fost unul care ar fi fost considerat mic si in Romania, este de apreciat ca are totusi ceva. In ciuda lipsei de originalitate, povestea reuseste sa captiveze pe alocuri si cateva scene sunt chiar reusite. Se creeaza tensiune din cand in cand, iar deznodamantul, desi previzibil, nu e cel mai rau.

Distributia este surprinzator de buna, dar scenariul nu a ajutat pe nimeni si cred ca nu acesta a fost rolul care l-a ajutat pe Andy Whitfield sa devina Spartacus, dar daca nu i s-ar fi oferit acest rol el ar fi renuntat la actorie, deci un lucru bun tot a iesit din acest film. Putine sunt interpretaile care au scos capul din mediocritate, dar nici una nu a fost cu adevarat buna. 

Putin prea intunecat, chiar daca imi inchipui ca intentia a fost o atmosfera gotica. Rezultatul insa a fost o atmosfera mai degraba emo. In miezul actiunii se afla eterna lupta dintre bine si rau, la nivel religios, lupta pe care nu e clar aproape niciodata cine o castiga. Merita vazut? Bineinteles ca nu, dar la banii astia ce pretentii putem emite?


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!