marți, 27 decembrie 2016

How to Plan an Orgy in a Small Town (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Jewel Staite, Ennis Esmer, Lauren Lee Smith, Katharine Isabelle, Mark O'Brien

Regizor: Jeremy LaLonde [a mai regizat: Sex After Kids(2013), The Untitled Work of Paul Shepard(2010)]

Premii:
- Best Costume Design, Canadian Filmmakers' Festival, 2016
- Best Ensemble, Canadian Filmmakers' Festival, 2016
- Best Feature Film, Canadian Filmmakers' Festival, 2016

Nota Gealapa: 5.75
Metascore: 39/100 

Cand "tarfa orasului", devenita intre timp ziarista Cassie Cranston se intoarce pentru inmormantarea mamei sale, condimenteaza viata oraselului cand mai multi localnici, ficare cu interesul lui, o conving sa organizeze o orgie.

Acest proiect canadian este interesant, dar este plin de amatorism. Intriga este mai mult sau mai putin aceeasi ca cea din A Good Old Fashion Orgy cu Jason Sudeikis. Sungura diferenta este ca acel film este chiar bunicel. Si aici exista cateva scene amuzante, majoritatea in a doua parte a filmului, dar in cea mai mare parte este plin de stangacii, chiar mai multe decat prevedea scenariul. In rest, dialoguri decente exista si mai exista ceva nuditate ipocrita si lipsita de curaj.

Sunt cateva figuri familiare in acest film, dar majoritatea s-au consacrat tot in astfel de filme de mana a doua, sau cel mult in alte roluri marunte. Nu e chiar la indemana oricui sa aiba prestatii demne de luat in serios intr-un film cu un asemenea subiect si se pare ca nimeni din acest film nu a reusit. Nici macar Jewel Staite, poate cea mai cunoscuta dintre toti membrii distributiei.

Nu dati play cu asteptari prea mari. Trailerul lasa de inteles ca veti vedea un film amuzant, inteligent, cu o tenta erotica, dar ce aveti in trailer sunt practic singurele scene ce adevarat reusite. E greu pentru un las sa faca un film cu un asemenea subiect si exact asta cred ca este regizorul Jeremy Lalonde. Senzatia este ca s-a temut sa nu depaseasca vreo limita si a cazut in extrema cealalta, a unui filme cu orgiii, facut pentru puritani.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!