sâmbătă, 31 decembrie 2016

Happy Feet 2 (2011)

Gen: Animatie, Comedie, Familie, Musical

Distributie: Elijah Wood, Robin Williams, Pink, Carlos Alazraqui, Lombardo Boyar

Regizor: George Miller [a mai regizat: Mad Max: Fury Road(2015), Happy Feet(2006), Babe: Pig in the City(1998), 40,000 Years of Dreaming(1996), Lorenzo's Oil(1992)]

Buget: 135.000.000 $
Incasari: 313.110.000 $

Premii:
- Golen Tripod - Virtual Cinematography, Australian Cinematographers Society, 2013
- Outstanding Achievement in Casting - Animation Feature, Casting Society of America, USA 2012

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 50/100

Fiul lui mumble, Erik, incearca sa isi descopere talentul in lumea pinguinilor imperiali. Intre timp, Mumble si familia sa o noua amenintare pentru casa lor si este nevoie ca toata lumea sa lucreze impreuna ca sa se salveze.

Aceasta serie este plina de mesaje optimiste si lectii de viata superficiale pentru a da copiilor putina speranta in lume, dar pentru adulti nu acopera la fel de bine ca alte animatii si partea de umor adult. Din punct de vedere tehnic arata bine, dar nu este la fel de completa ca altele. Pentru un om obisnuit, atata bunatate si optimism s-ar putea sa fie putin gretoase.

Distributia este de-a dreptul impresionanta si face acest film suportabil. Este impresionant sa vezi cate nume mari s-au adunat sa lucreze la acest proiect si este pacat ca nu au avut ocazia sa creeze ceva mai bun. Sper ca isi vor mai folosi vocile in animatii, pentru ca nu le-a iesit rau deloc.

Ar trebui totusi sa nu judecam prea mult acest film. Era greu sa se ridice la inaltimea predecesorului sau care a castigat un Oscar. Este doar un fiint care incearca sa ii invente pe copii importanta prieteniei, a curajului, sa nu minta si alte lucruri inutile si face asta destul de bine, purtandu-i printr-o aventura interesanta. Ii poate tine lipiti de televizor cat faceti voi o ciorba de perisoare, deci isi face treaba. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!