duminică, 4 decembrie 2016

All Roads Lead to Rome (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Sarah Jessica Parker, Rosie Day, Raoul Bova, Claudia Cardinale, Paz Vega

Regizor: Ella Lemhagen [a mai regizat: The Boy with the Golden Pants(2014), The Crown Jewels(2011), Patrik, Age 1.5(2008), Immediate Boarding(2003), Järnvägshotellet(2003)]

Nota Gealapa: 5.50

Maggie este o mama singura severa si profesoara universitara in New York. In incercarea de a se reconecta cu fiica ei, Summer, o ia pe aceasta intr-o excursie intr-un sat toscan pe care l-a vizitat cand era tanara. La sosire, Maggie se intalneste cu Luca, un fost iubit, care inca lcuieste cu mama lui de 82 de ani. Summer, care sufera de dorul iubitului ei, ii fura masina lui Luca si fuge la Roma. Maggie si Luca pornesc pe urmele ei, pretext numai bun pentru cei doi de a se redescoperi si intelege reciproc.

De obicei nu am sperante prea mari cand vine vorba de comedii romantice, dar de data asta am fost naiv si acum sunt extrem de dezamagit. Filmul parea sa aiba toate coordonatele unei comedii bune. Povestea clasica, colaborarea intre mai multe tari pentru a-l produce si filmat in Italia rurala, dar s-a dovedit a fi extrem de banal si foarte putin amuzant.

Distributia parea si ea foarte buna si din punct de vedere al numelor chiar este. Din pacate, scenariul nu a avut pic de substanta, astfel ca nici la capitolul intarpretare nu putem remarca nimic, desi Sarah Jessica Parker, Raoul Bova si Claudia Cardinale chiar s-au straduit.

Daca asta nu este prima comedie romantica pe care o vedeti in intreaga voastra viata, atunci este practic imposibil sa va placa. Chiar daca incearca sa aiba putin din toate, nu reuseste sa aiba suficient din nimic. Pe mine m-a plictisit teribil si nu il pot recomanda nimanui. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!