joi, 29 decembrie 2016

Blow (2001)

Gen: Drama

Distributie: Johnny Depp, Penélope Cruz, Franka Potente, Rachel Griffiths, Paul Reubens

Regizor: Ted Demme [a mai regizat: A Decade Under the Influence(2003), Influence(1999), Monument Ave.(1998), Denis Leary: Lock 'N Load(1997), SUBWAY Stories: Tales from the Underground(1997)]

Buget: 53.000.000 $
Incasari: 179.000.000 $

Premii:
- Theatrical Feature Film, Prism Awards, 2002

Nota Gealapa: 8
Metascore: 52/100

Povestea lui George Jung, omulcocaina in America anilor '70.

Inca o poveste americana cu droguri, inspirata din realitate. Si aceasta este foarte buna. M-a si enervat pe alocuri pentru ca aveam alte asteptari de la personajul principal, dar pana la urma erau anii '70... toata lumea era putin naiva. Filmul arata bine, scenariul este bun si per total avem parte de un film excelent. Una din singurele probleme este finalul care nu ofera nici un fel de satisfactie; asta este problema cu povestile reale: uneori te incurca.

In ultima vreme imi tot cad in mana filme cu Johnny Depp. Oricat de bun actor este el a inceput sa ma cam plictiseasca fata lui. Are o interpretare buna si aici, n-am ce zice, dar de fiecare data cand joaca un personaj negativ, si are cateva astfel de roluri, soarta lui este aceeasi. Este o interpretare mai serioasa pentru el de aceasta data, diferita de rolurile excentrice cu care ne obisnuieste in ultima vreme. Colegii lui de platou insa, nu s-au ridicat la inaltimea lui. Cred ca dupa el cea mai bunainterpretare a fost a lui Ray Liotta si asta spune multe.

Nu este filmul tipic cu dealeri de droguri si asta datorita personajului principal, care nu este un dur cu un clan in spate. Naivitatea lui este si cea care il costa in cele din urma. Actiunea filmului se intinde dein anii '60 pana in anii '80 si imi inchipui ca asta a fost o provocare majora pentru oamenii care s-au ocupat de costume, dar s-au achitat de sarcini cu brio. Daca vreti sa vedeti o alta abordare asupra unui astfel de subiect, acest film este o alegere perfecta. Trailer:

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!