marți, 13 decembrie 2016

Bounty Hunters (2016)

Titlu original: Shang jin lie ren

Gen: Actiune, Comedie

Distributie: Min-ho Lee, Wallace Chung, Yan Tang, Jones Xu, Karena Ng

Regizor: Tae-ra Shin [aflat la prima experienta ca regizor]

Buget: 30.000.000 $

Nota Gealapa: 5.95

Povestea a cinci vanatori de recompense care urmaresc fugari in China, Hong Kong, Coreea si Tailanda.

Din pacate acest film nu este decat o copie ieftina asiatica a altor comedii de gen europene si americane. Din punct de vedere al tehnologiei propune cateva efecte interesante si destul de reusite, dar din pacate intriga este lipsita de originalitate si superficiala. Se simte mana regizorului debutant caruia i-au scapat o multime de detalii care impiedica destule scene sa fie credibile.

Distributia nu imi spune nimic, dar fetele actorilor seama cu cele ale solistilor KPOP, adica simpatice, cu grimase exagerate care indiferent de ce vor sa transmita, reusesc mai degraba sa amuze. Nu pot sa spun ca au fost interpretari foarte rele, dar nici nu am fost dat pe spate. E drept ca este posibil sa se mai fi pierdut din valoarea artistica si la subtitrare, care ma gandesc ca a fost aproximativa iar cunostiintele mele de coreeana nu m-au ajutat.

Din fericire sunt si cateva aspecte pozitive. Nu pot sa spun ca m-am plictisit si exista cateva scene destul de amuzante. In completare ni se prezinta si cateva peisaje impresionante si vreo doua urmariri de masini interesante. Limba e destul de obositoare totusi si as recomanda mai degraba un film de categoria B in engleza. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!