sâmbătă, 31 decembrie 2016

The Brothers Grimsby (2016)

Gen: Comedie

Distributie: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Rebel Wilson, Freddie Crowder, Jon-Jon Lockwood

Regizor: Louis Leterrier [a mai regizat: Now You see Me(2013), Clash of the Titans(2010), The Incredible Hulk(2008), Transporter 2(2005), Unleashed(2005)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 7.000.000 $

Nota Gealapa: 6.35
Metascore: 44/100

O noua misiune il forteaza pe un spion de top sa faca echipa cu fratele sau care este un suporter huligan.

Acest film este gresit in atat de multe feluri, dar m-a facut sa rad in hohote de cateva ori si a devenit una din placerile mele vinovate. Este genul ala de umor din Austin Powers, doar ca mai actual si cu referinte mai bune. Ne serios, nu se ia in serios si cei mai mult il vor detesta, dar cei care nu sunt slabi de inger e posibil sa se distreze foarte tare urmarindu-l.

Distributia nu este cine stie ce, dar sunt cateva nume cunoscut, in principal actori acre nu imi plac in mod deosebit, dar care au facut exact ce trebuia pentru ca acest film sa functioneze. Sacha Baron Cohen face aici un Borat mai articulat, oricum cred ca acesta este genul de personaj pe care il va interpreta toata cariera lui.

Filmul arata foarte bine, nu are nici o legatura cu Hollywoodul si este destul de scurt, ceea ce e bine pentru ca genul acesta de umor devine foarte usor obositor si iritant. Sunt cateva scene pe care le puteti gasi gretoasee, dar acest film are ceva mai mult de atat. de exemplu dialogurile sunt foarte inteligent construite. Il recomand, mai ales ca in ultima vreme nu au aparut prea multe filme de acest gen. 


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!