luni, 19 decembrie 2016

Hunt to Kill (2010)

Gen: Actiune

Distributie: Eric Roberts, Steve Austin, Gary Daniels, Marie Avgeropoulos, Gil Bellows

Regizor: Keoni Waxman [a mai regizat: Contract to Kill(2016), End of a Gun(2016), Killing Salazar(2016), Mercenary: Absolution(2015), A Good Man(2014)]

Buget: 2.300.000 $

Nota Gealapa: 6

Steve Austin interpreteaza un granicer american divortat si indoliat dupa moartea partenerului sau, care  se straduieste sa isi creasca fiica rebela in muntii din Montana. Cand un grup de fugari ii iau pe amandoi ostatici, se aprinde scanteia unei razbunari violente, pentru ca nu exista un animal mai periculos decat un om al legii lasat sa moara.

 Acesta este un film clasic de actiune de categoria B. Previzibil si lipsit de originalitate, reuseste totusi sa aiba destule scene interesante. Se simte in n, iar scenariul lasa senzatia ca s-au decupat replici din alte filme si s-au pus una langa alta doar pentru ca actorii sa mai si spuna cate ceva. Nu avem cine stice ce efecte sau cascadorii, iar ritmul este unul mult prea lent. In mod miraculos totusi nu pot sa spun ca filmul m-a plictisit.

Pentru un film de categoria B, distributia este una foarte buna. Sunt prezenti multi actori cu destula experienta in astfel de filme. Din pacate nu a existat nici un fel de chimie intre ei si absolut toate interpretarile au fost rigide. Nu am vazut nici o prestatie care sa se ridice cat de cat peste nivelul general de mediocritate.

In afara unei locatii de filmare superba si a unor scene decente, datorate in principal credibilitatii lui Steve Austin in rolul de dur, filmul nu are nimic de oferit. El chiar ar putea avea un viitor bun in industrie daca are noroc de proiecte mai bune. Acesta nu este nici bine scris nici prea bine regizat. Ca un spoiler, daca sunteti fani Eric Roberts, acesta apare in film doar cateva minute. In concluzie, daca nu il gasiti in Carrefour la pachet cu inca cinci filme, toate la 10.99, atunci nu merita sa investiti ca sa il vedeti.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!