vineri, 30 decembrie 2016

I Am Wrath (2016)

Gen: Crima, Drama, Actiune

Distributie: John Travolta, Christopher Meloni, Amanda Schull, Sam Trammell, Patrick St. Esprit

Regizor: Chuck Russell [a mai regizat: The Scorpion King(2002), Bless the Child(2000), Eraser(1996), The Mask(1994), The Blob(1988)]

Buget: 18.000.000 $

Nota Gealapa: 5.90

Un barbat isi face singur dreptate dupa ce politia nu reuseste sa ii pedepseasca pe criminalii sotiei sale.

Acest film e perfect pentru o dimineata de mahmureala, cand va doare capul pentru ca nu cere atentie la detalii. Are o intriga superficiala si banala, o actiune liniarasi un deznodamant oarecum previzibil. O sa il uitati probabil in aceeasi zi. Este filmul clasic de actiune de categoria B, care nu plictiseste dar nici nu ofera vreo revelatie. Decent este cuvantul care il descrie cel mai bine.

Distributia nu este rea pentru un asemenea film. In rolul principal il avem pe John Travolta, de la care nu stii la ce sa te astepti in ultima vreme. Acest film ne ofera varianta sa plictisita si suficienta, care nu depune vreun efort de a face filmul o idee mai memorabil. Colegii sai sunt de asemenea actori experimentati, dar senzatia este ca in mentalul colectiv a fost acceptata ideea ca lucreaza la un film de duzina si s-au complacut in aceasta situatie.

Filmul nuu este chiar rau, dar povestea este prea obisnuita ca sa poata fi buna. In ciuda unor intorsaturi de situatie interesante, finalul ramane destul de previzibil. Daca il judecam comparandu-l doar cu celelalte filme de categoria B, atunci este unul din cele mai bune ale anului, dar cam atat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!