miercuri, 28 decembrie 2016

Bloodwork (2012)

Gen: Thriller

Distributie: Travis Van Winkle, Tricia Helfer, Stephen Bogaert, John Bregar, Albert Chung

Regizor: Eric Wostenberg [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.45

Doi studenti decid sa s einscrie pentru testarea unui nou medicament impotriva alergiilor ca sa faca bani pentru vacanta. Realizeaza repede ca cele doua saptamani nu sunt asa usoare cum si-au imaginat si ajung sa se lupte pentru viata lor in incercarea de a evada din clinica unde sunt tinuti.

 Povestea este una superficiala, doar un pretext pentru un macel necontrolat. Cand abordezi o intriga stiintifica trebuie macar sa incerci sa o legitimizezi, dar aici nimanui nu ii pasa. Fiind un film cu buget redus nici efectele vizuale nu sunt chiar deosebite, dar cateva dintre ele sunt decente. Din pacate filmul este foarte previzibil si de la jumatatea lui iti cam pierzi interesul.

Distributia are cateva nume cunoscute de actori, bineinteles actori de categoria B ca si filmul. Acestia au cam exagerat cu interpretarile in dorinta aproape disperata de a ridica putin nivelul filmul si/sau de a se afirma, dar toate eforturile lor au fost in zadar. Cel mai probabil vor ramane in anonimat cu toii.

Lipsa de originalitate te deconecteaza de la inceput, apoi realizezi ca lipseste si logica, lipseste tensiunea, lipsesc sperieturile, iar putinele momente bune se pierd in mediocritate; cam acesta este rezumatul filmului. Putinul potential pe care l-a avut a fost irosit cu prisosinta, astfel ca recomandarea mea este sa va reorientati catre filmele din care acesta a copiat si o sa amintesc doar doua: Tha Facility si Insanitarium. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!