duminică, 4 decembrie 2016

Adam & Steve (2005)

Gen: Comedie, Drama, Musical

Distributie: Craig Chester, Malcolm Gets, Parker Posey, Cary Curran, Noah Segan

Regizor: Craig Chester [aflat la prima experienta ca regizor]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.30
Metascore: 48/100

Povestea urmareste doua cupluri din New York, unul heterosexual si unul homosexual, care exploreaza suisurile si coborasurile relatiilor lor.

Un film mult prea independent pentru binele lui. Singurul lucru bun care poate fi spus despre el este ca e curajos, dar scenele amuzante sunt extrem de putine, iar in restul timpului este aproape imposibil de privit pentru ca este foarte plictisitor. Este asa de slab si necunoscut incat nici nu stiu cum am ajuns la el si eu vad destule filme proaste. Poate a fost doar metoda cuiva de a iesi din dulap.

Nimic notabil nici la capitolul distributie. O mana de nume de mana a doua care si-au ingropat cariererele inexistente participand la acest proiect. Protagonistii au exagerat atat de mult homosexualitatea lor, incat au caricaturizat-o si as spune ca mai degraba au jignit comunitatea gay decat sa o ajute. Ma gandesc ca nu toti homosexualii sunt niste inadaptati social, cu inceput de schizofrenie.

E prima comedie romantica gay pe care o vad, dar cred ca subiectul poate fi abordat mai profesionist. Dca nu esti un homosexual efeminat pana la extrem nu vad cum ar putea sa iti placa acest film. Uitandu-ma la acest film aveam senzatia ca privesc o maimuta de laborator care incearca sa introduca un cub intr-o forma rotunda, atat de multe lucruri nepotrivite sunt aici, la pachet cu lipsa totala de chimie intre actori.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!