duminică, 25 decembrie 2016

Daddy's Home (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, Thomas Haden Church, Scarlett Estevez

Regizor: Sean Anders [a mai regizat: Horrible Bosses 2(2014), That's My Boy(2012), Sex Drive(2008), Never Been Thawed(2005)]

Buget: 50.000.000 $
Incasari: 384.000.000 $

Premii:
- Favorite Movie Actor (Will Ferrell), Kids' Choice Awards, USA 2016

Nota Gealapa: 6.60
Metascore: 42/100

Brad Whitaker lucreaza la un post radio si incearca sa ii faca pe copiii sai vitregi sa il iubeasca si sa ii spuna tata. Planurile lui sunt date peste cap cand tatal lor biologic, Dusty Mayron, reapare in peisaj.

Cand te uiti la o comedie cu Will Ferrell stii la ce gen de umor te astepti si stii ca urmeaza un film pe care il vei indragi foarte mult, sau il vei detesta profund. In prima parte am crezut ca o sa urasc acest film, dar a doua jumatate este foarte bune si compenseaza. Multe glume bune si scene amuzante.

In afara de Will Ferrell, distributia ni-l propune si pe Mark Wahlberg, dar as spune ca nici unul dintre cei doi nu a oferit vreo interpretare impresionanta. Prestatiile lor au fost decente, dar Mark Wahlberg nu prea se potriveste in astfel de roluri, iar will Ferrell face de atata timp astfel de personaje, incat a inceput sa se vada rutina.

Nu e cea mai sofisticata comedie, dar asa cum spuneam, te astepti la asta. In afara de una sau doua glume mai sub centura, restul sunt destul de usurele, deci poate fi un film de vazut in familie. Eu unul astept sa vad si sequelul care s-a anuntat deja.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!