joi, 8 decembrie 2016

Arrowhead (2016)

Gen: Actiune, Aventura, SF

Distributie: Aleisha Rose, Christopher Kirby, Dan Mor, Shaun Micallef, Jak Wyld

Regizor: Jesse O'Brien [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.25

Arrowhead este povestea de supravietuire a unui mercenar izolat pe o luna, unde descopera un secret mortal.

Chiar daca din punct de vedere tehnic filmul nu arata chiar rau, modul in acre a fost trunchiata itriga si lipsa unor scene care ar fi fost esentiale pentru pastrarea firului logic tradeaza lipsa de fonduri cu care s-au confruntat producatorii. Rezultatul este o poveste confuza, cu un mesaj nesigur si cu un deznodamant care promite un sequel care nu cred ca va aparea vreodata.

Actorii sunt tot ce s-a putut gasi la un pret mic. Multe pauze in interpretare si o rigiditate aproape omniprezenta. Doar vreo doi actori au aratat ceva urme de talent. Mai ramanea doar sa se uite in camera, ca sa bifeze toate stangaciile posibile. Scenariul nu i-a ajutat deloc ce-i drept, dar oricum se vede lipsa lor de talent si ma indoiesc ca vreunul din aceste nume va ajunge un actor apreciat pe plan international.

Efectele, desi nu sunt deranjante se vede ca sunt ieftine, Intriga este lipsita de originalitate si are atat de multe gauri ca poate fi folosita pe post de sita. Sfatul meu este sa va uitati inca odata la seria Home Alone pe care o da Pro TV-ul in perioada asta, decat sa va uitati la acest film. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!