duminică, 25 decembrie 2016

Alice Through the Looking Glass (2016)

Gen: Fantastic, Aventura, Familie

Distributie: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Sacha Baron Cohen

Regizor: James Bobin [a mai regizat: Muppets Most Wanted(2014), The Muppets(2011)]

Buget: 170.000.000 $
Incasari: 584.000.000 $ (pana acum)

Premii:
- Best Original Song - Sci-Fi/Fantasy Film, Hollywood Music in Media Awards (HMMA), 2016

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 34/100

Alice se intoarce in Tara Minunilor si calatoreste in timp pentru a-l ajuta pe Palarierul Nebun.

Singurul scop al acestui film este sa aduca bani unor oameni. povestea originala nu avea nevoie de o continuare si nici nu pot sa spun ca acest film a adus cine stie ce in plus. Exista cateva referinte interesante si se incearca explicarea unor lucruri din primul film, dar uneori putin mister este folositor. Punctul forte al filmului il reprezinta efectele vizuale, care te lasa cu gura cascata.

Distributia este si ea un atu important, nu neaparat pentru ca interpretarile protagonistilor sunt iesite din comun, ci mai degraba pentru ca este o placere sa ii revezi, atat pe ei cat si Tara Minunilor. Sunt aceleasi nume din primul film cu acelasi gen de prestatii, deci nici o surpriza prea mare la acest capitol.

Fata de primul film, acesta este mai sumbru, mai intunecat. Iar explicatia pentru haosul total din aceste doua filme este una atat de banala incat te face sa iti para putin rau ca ai primit-o. Optimistii ar putea avea o interpretare gen Butterfly Effect, dar eu cred ca este doar un deznodamant banal. Daca alegeti sa vedeti acest film, concentrati-va pe costume si pe efectele uimitoare.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!