duminică, 4 decembrie 2016

Crank: High Voltage (2009)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Jason Statham, Amy Smart, Clifton Collins Jr., Dwight Yoakam, Efren Ramirez

Regizor: Mark Neveldine [a mai regizat: The Vatican Tapes(2015), Ghost Rider: Spirit of Vengeance(2011), Gamer(2009), Crank(2006)]

Buget: 20.000.000 $
Incasari: 70.000.000 $

Premii:
- Best Action Film, Internet Film Critic Society, 2009

Nota Gealapa: 6.50
Metascore: 41/100

Chelios infrunta un mafiot chinez care i-a furat inima aproape indestructibila si a inlocuit-o cu un dispozitiv a carui baterie trebuie sa primeasca periodic socuri electrice pentru a functiona.

M-am distrat la acest film mai bine decat la multe comedii. Cum era de asteptat, nu mai este la fel de bun ca primul film. Putina logica pe care o avea seria dispare in totalitate, sunt cateva scene si efecte inutile, dar se ia chiar mai putin in serios, se pune accentul pe umor si pe autoironie si asta il face extrem de agreabil. Referintele la primul film nu au neaparat relevanta pentru deznodamantul acestuia, dar adauga putina sare si piper si contribuie la buna dispozitie generala.

Mare parte din distributie este aceeasi ca in filmul original, dar sunt si cateva aparitii in rolurile mici care adauga un plus de savoare. una dintre ele este Bai Ling, pe care nu am vazut-o niciodata atat de amuzanta. In rest, Stathamla fel de demnt cum era de asteptat si Amy Smart la fel de sexy. Bineinteles ca nu putem vorbi de interpretari memorabile, dar cum filmul nu se ia in serios, nici actorii nu au facut-o.

Filmul nu este pentru cei slabi de inger. Exista cateva scene extrem de explicite, scarboase si amuzante in acelasi timp. Daca ati vazut primul Crank si v-a placut, atunci veti indragi si acest film. Daca nu ati facut-o, trebuie mai intai sa il vedeti pe acela. Daca in schimb primul film al seriei nu v-a placut, pe acesta il veti uri de-a dreptul. Aceasta franciza are un gust aparte care nu este pentru toata lumea; ca un fel de mancare excentric care este delicatesa pentru unii, dar total necomestibil pentru altii. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!