vineri, 23 decembrie 2016

Eddie the Eagle (2016)

Gen: Comedie, Biografic, Sport, Drama

Distributie: Taron Egerton, Hugh Jackman, Tom Costello, Jo Hartley, Keith Allen

Regizor: Dexter Fletcher [a mai regizat: Sunshine on Leith(2013), Wild Bill(2011)]

Buget: 23.000.000 $
Incasari: 63.000.000 $

Premii:
- Truly Moving Picture Award, Heartland Film, 2016

Nota Gealapa: 7.70
Metascore: 54/100

Filmul ne prezinta povestea lui Eddie Edwards, notoriul si tenacele underdog saritor cu schiurile britanic, care a cucerit lumea la jocurile olimpice de iarna din 1988.

Aceasta este una din cele mai inspirationale povesti pe care le-am vazut. Se intampla ca la un moment dat sa fi fost fan al sportului prezentat aici, ceea ce a facut mai usoara acomodarea cu filmul, dar cred ca oricine va gasi acest film extrem de bun. Este sensibil, are un mesaj puternic, este emotionant si arata bine si asta fara vreun buget impresionant.

Distributia a fost nimerita la fix. Taron Egerton face un rol extrem de reusit si se apropie foarte mult de cel pe care il portretizeaza. E posibil ca acest personaj sa ii lanseze cu adevarat cariera. El a avut si un partener de nadejde: pe Hugh Jackman. Acesta ne arata o alta fata decat cea cu care ne obisnuise si demonstreaza ca este un actor complet. 

Bazele acestui film au fost puse acum 17 ani, dar proiectul a ramas inchis intr-un sertar si poate este mai bine ca s-a intamplat asa, pentru ca mijloacele tehnice de atunci nu ar fi putut pune in scena atat de bine aceasta poveste. Va provoc sa il vedeti. Filmul nu are un subiect clasic pentru box-office, dar garantez ca nu veti fi dezamagiti. Trailer:

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!