vineri, 30 decembrie 2016

End of a Gun (2016)

Gen: Actiune, Crima, Thriller

Distributie: Steven Seagal, Florin Piersic Jr., Jade Ewen, Jacob Grodnik, Jonathan Rosenthal

Regizor: Keoni Waxman [a mai regizat: Contract to Kill(2016), Killing Salazar(2016), Mercenary: Absolution(2015), A Good Man(2014), Force of Execution(2013)]

Nota Gealapa: 5.20

Un paznic la mall, fost agent federal, ajunge tinta unui lord al drogurilor, dupa ce salveaza o femeie aflata in pericol.

Acest film este un proiect foarte ciudat. Dupa cateva cadre de la inaltime cu Parisul, ca sa ne arate unde se desfasoara actiunea, restul filmului este filmat pe strazile Bucurestiului, de parca nu s-ar prinde nimeni de diferenta. In plus, se recomanda a fi o productie americana, desi jumatate din distributie si trei sferturi din echipa de productie sunt romani. Despre film nu ar fi multe de zis. Este foarte prost. povestea e mai mult decat banala, pe alocuri este plictisitor, scenariul ofera cele mai proaste dialoguri pe care mi-a fost dat sa le aud in ultima vreme si cred ca exista o singura rasturnare de situatie in tot filmul.

Distributia este interesanta doar pentru romani, prin prezenta actorilor autohtoni. daca despre Steven Seagal stiam deja ca de cativa ani face filme la duzina fara sa ii pese ca sunt din ce in ce mai proaste, actorii romani din acest film ne arata prin interpretarile lor de ce Marcel Iures si Sebastian Stan vor fi singurii romani respectati la Hollywood multa vreme de acum inainte. Era o vreme cand Steven Seagal umplea salile de cinema, dar cariera lui este de multi ani in cadere libera. Doar fanii sai nostalgici mai pot fi entuziasmati de numele lui. E grav can Ovidiu Niculescu are cea mai buna interpretare.

Intriga la baza nu este chiar asa de rea. Am vazut filme de actiune de succes care au plecat de la mai putin, dar regiza si scenariul lui Keoni Waxman au dus intreg proiectul in derizoriu. As spune ca, din mai multe puncte de vedere, acest film este pur si simplu o oportunitate ratata. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!