duminică, 18 decembrie 2016

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)

Gen: Aventura, Actiune, Fantastic

Distributie: Jason Statham, Ron Perlman, Ray Liotta, Leelee Sobieski, John Rhys-Davies

Regizor: Uwe Boll [a mai regizat: Rampage: President Down(2016), Capital Punishment(2014), In the Name of the King: The Last Job(2014), The Profane Exhibit(2013), Suddenly(2013)]

Buget: 60.000.000 $
Incasari: 22.100.000 $

Premii:
- Ehrenpreis des hessischen Ministerpraesidenten, Hessian Film Award, 2007
- Best Costume Design in a Feature Length Drama, Leo Awards, 2008
- Best Production Design in a Feature Length Drama, Leo Awards, 2008

Nota Gealapa: 4.80
Metascore: 15/100

Un om caruia i se spune Fermierul, incearca sa isi salveze sotia rapita si sa isi razbune fiul mort, acte infaptuite de Krugsi, o rasa de razboinici-animale controlate de maleficul Gallian.

Rar mi-a fost dat sa vad un fiasco mai mare decat acest film. Doua ore de haos total. Si este greu sa faci neinteligibil un film unde magia si misticul sunt la ordinea zilei. Uwe Boll a distrus o poveste si asa subtirica. Filmul lasa impresia unui puzzle de care te-ai plictisit si incerci sa potrivesti piesele fortandu-le una in alta. Pentru un film a carui actiune se desfasoara in antichitate, bugetul a fost unul mai mult decat suficient, dar 90% din cele 1280 de efecte vizuale sunt mediocre. Cred ca am vazut unul singur reusit.

Distributia parea sa fie garantia unui film solid, dar nici unul din actorii experimentati de pe platou nu au putut ridica nivelul filmului. Este una din cele mai slabe prestatii ale lui jason Statham. Lui i s-au alaturat Ray Liotta, parca devenit constant slab in ultima vreme, Ron Perlman, a carui soarta a fost previzibila din primul minut, sau Claire Forlani cu o interpretare lipsita de emotie.

Nu stiu cum mai reuseste Uwe Boll sa atraga asa nume importante in filmele sale, avand in vedere ca s-a consacrat ca un regizor mediocru. Acum ca sa inchei acest capitol, probabil voi vedea si cele doua sequeluri ale acestei incercari esuate de franciza. Se anunta inca doua fime submediocre. Va recomand sa fiti mai inteleti decat mine si sa ocoliti acest film. Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!