duminică, 31 ianuarie 2016

Your Highness (2011)

Gen: Fantastic

Distributie: Danny McBride, Natalie Portman, James Franco, Rasmus Hardiker, Toby Jones

Regizor: David Gordon Green [a mai regizat: Our Brand is Crisis(2015), Manglehorn(2014), Joe(2013), Prince Avalanche(2013), Black Jack(2011)]

Buget: 49.900.000 $
Incasari: 47.100.000 $

Premii:
- Worst Picture, Houston Film Critics Society Awards, 2011

Nota Gealapa: 5.80
Metascore: 31/100

Cand mireasa printului Fabious este rapita, acesta pleaca in cautarea ei insotit de fratele sau lenes, Thadeous.

Nu am mai vazut demult o comedie intr-un decor medieval si acest film mi-a aratat si de ce nu imi era dor de astfel de pelicule. A fost exact cum ma asteptam sa fie: obscena, de prost gust si iritanta. Deloc ieftina, cu efecte vizuale decente, aceasta comedie esueaza lamentabil datorita unui scenariu pueril si superficial. Umorul obscen are cu siguranta farmecul lui daca este folosit corespunzator, dar nu este cazul aici.

Nu va lasati pacaliti de distributie. Danny McBride, face ce stie el mai bine. Se pricepe doar la un tip de personaje si abuzeaza de el. James Franco este mereu imprevizibil si apare fie in filme excelente sie in catastrofe cinematografice. Din pacate acest film face parte din a doua categorie (pana si James Franco a declarat ca uraste acest film). Singura necunoscuta a distributiei este Natalie Portman, care nu stiu ce motive ar fi putut avea sa participe la un proiect atat de slab.

Inteleg ca filmul este o satira la adresa filmelor ale caror actiune se desfasoara in perioada medievala, dar asta functioneaza doar pana la un punct si nu justifica toate abuzurile de care avem parte. Cu multe scene de nuditate si cu unele dialoguri copiate parca din filmele porno, acest film nu este pentru cei care se supara usor si sunt sensibili la glumele incorecte din punct de vedere politic.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!