marți, 5 ianuarie 2016

Warm Bodies (2013)

Gen: Romantic

Distributie: Nicholas Hoult, Teresa Palmer, John Malkovich, Analeigh Tipton, Rob Corddry

Regizor: Jonathan Levine [a mai regizat: The Night Before(2015), 50/50(2011), The Wackness(2008), All the Boys Love Many Lane(2006)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 242.000.000 $

Premii:
- Choice Movie Breakout, Teen Choice Awards, 2013

Nota Gealapa: 7.10
Metascore: 60/100

Dupa ce un zombie neobisnuit salveaza o fata inca vie de la un atac, cei doi formeaza o relatie care pune in miscare evenimente ce vor schimba intreaga lumea a mortilor.

Tot spun ca demult astept un film bun cu zombie. Nu ma asteptam ca acesta sa fie unul romantic. Ma gandeam ca voi asista la inca un film in care zombie sunt luati in deradere si se intampla asta intr-o oarecare masura, dar vorbim pana la urma de o comedie romantica. Bugetul serios a asigurat efecte vizuale foarte bune, o coloana sonora excelenta, povestea este originala, scenariul e bun si astfel am asistat la un film excelent si la cea mai neasteptata comedie romantica.

Distirbutia nu pare foarte atragatoare la prima vedere. Cei doi protagonisti sunt doi tineri actori, care odata cu aceste roluri pot spera la o cariera prolifica in continuare. Savoarea insa din acest punct de vedere este data de rolurile secundare unde John Malkovich si Rob Coorddry au prestatii solide si ii pun bine in valoare pe mai tinerii lor colegi.

Trebuie sa recunosc ca intriga este foarte ciudata, dar daca va deschideti mintea si imratisati ciudatenia si excentricul va veti bucura de un film foarte bun. Ati putea crede ca este un fel de Twilight cu zombie, dar as spune ca este mai mult de atat. Macar personajele au ceva mai multa profunzime. Odata ce te obisnuiesti cu comedia esti lovit cu cateva scene surprinzator de infricosatoare, dar binevenite intr-un film cu zombie. Daca analizatii mai atenti numele personajelor puteti ajunge la concluzia ca acest film este si o interpretare ciudata a celebrei povesti cu Romeo si Julieta. Toate numele personajelor incep cu aceeasi litera ca cele din Romeo si Julieta si au cam acelasi rol in poveste ("R" = "Romeo"; "Julie" = "Juliet; "Perry" = "Paris"; "M/Marcus" = "Mercutio"; "Nora" = Juliet's "Nurse"). Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!