luni, 18 ianuarie 2016

Kid Cannabis (2014)

Gen: Crima

Distributie: Jonathan Daniel Brown, Kenny Wormald, Aaron Yoo, Ron Perlman, John C. McGinley

Regizor: John Stockwell [a mai regizat: Cat Run 2(2014), In the Blood(2014), Seal Team Six: The Raid on Osama Bin Laden(2012), Dark Tide(2012), Cat Run(2011)]

Incasari: 10.000 $

Nota Gealapa: 6.80
Metascore: 54/100

Un pusti de 18 ani care a renuntat la scoala si prietenul lui de 27 de ani incep sa faca trafic de marijuana intre Canada si SUA, ca sa faca rost de bani si sa isi schimbe vietile.

Daca ar fi sa judecam acest film doar din punct de vedere cinematografic as spune ca este putin peste mediocru. Faptul ca este relatarea unui caz real il face mai interesant. Orice poveste despre droguri, femei si petreceri este interesanta. Aceasta ne arata cat de usor e sa faci bani de fapt si cat de usor este ca acestia sa te faca sa iti pierzi mintile. Se simte bugetul redus, dar chiar si fara multe mijloace materiale filmul este distractiv si dinamic, datorita unor alegeri oportune. Una dintre acestea este coloana sonora, foarte inspirata si tanara.

Distributia a fost si ea atent selctionata, in masura in care bugetul a permis. Cateva nume cat de cat sonore au fost distribuite in roluri marunte pentru a atrage atentia si pentru a-i pune in valoare pe mai tinerii protagonisti. Aceats ae o manevra folosita adesea, dar care rare ori da roade. De aceasta data a functionat, pentru ca tinerii actori au avut si ei prestatii extrem de credibile.

Sa ne bucuram de aceste filme cat mai putem, pentru ca odata cu legalizarea iminenta a marijuanei, aceasta va deveni mai putin interesanta decat berea. Cred ca doar femeilor ar putea sa nu le placa acest film, pentru ca le imparte pe toate in doar doua categorii: mame si curve materialiste dispuse sa faca orice pentru un dolar in plus.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!