duminică, 10 ianuarie 2016

Aloha (2015)

Gen: Romantic

Distributie: Bradley Cooper, Rachel McAdams, Emma Stone, Bill Murray, John Krasinski

Regizor: Cameron Crowe [a mai regizat: We Bought a Zoo(2011), Pearl Jam Twenty(2011), The Union(2011), Elizabethtown(2005), Vanilla Sky(2001)]

Buget: 37.000.000 $
Incasari: 21.000.000 $

Nota Gealapa: 5.90
Metascore: 40/100

Un contractor militar se intoarce in locul unde a inregistrat cele mai mari succese unde se indragosteste de ofiterul desemnat sa il pazeasca.

Filmul a avut un buget impresionant pentru o comedie si asta i-a permis sa aiba de toate, mai putin substanta. Intriga este superficiala, personajele nu sunt dezvoltate suficient iar actiunea evolueaza haotic. Povestea de dragoste principala este una clasica de dragoste la prima vedere cu peripetii, dar nu este plauzibila deloc. Momentele de umor reusite se pot numara pe degetele de la o singura mana.

Distributia este una imprsionanta si ma mira faptul ca atatia actori importanti au acceptat sa participe la un proiect mediocru. Protagonistul, Bradley Cooper, este poate cea mai mare dezamagire. Nu as sti sa va spun exact ce nu mi-a placut la prestatia lui, dar toata interpratarea parca m-a zgariat pe ochi. Singura care s-a zbatut a fost Emma Stone, dar si ea a fost asimilata de mediocritate in cele din urma.

Oana la urma acest film nu este nici de drgaoste, nici drama, nici comedie si poate seta un standard de stupiditate. Absurditatile din scenariu sunt prea multe si prea mari pentru a fi ignorate. Cred ca acest film da inapoi cariera lui Cameron Crowe cam cu zece ani.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!