miercuri, 6 ianuarie 2016

Rob the Mob (2014)

Gen: Crima

Distributie: Michael Pitt, Nina Arianda, Andy Garcia, Ray Romano, Griffin Dunne

Regizor: Raymond De Felitta [a mai regizat: Booker's Place: A Mississippi Story(2012), City Island(2009), 'Tis Autumn: The Search for Jackie Paris(2006), The Thing About My Folks(2005), Two Family House(2000)]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 63/100

Un cuplu din Queens care s-a specializat in jefuirea barurilor unde membrii mafiei isi fac veacul da este o prada mai importanta decat si-ar fi putut imagina si ajung tinte atat pentru FBI cat si pentru mafie.

Filmul are la baza un subiect real. Acest subiect este atat de important incat ar fi emritat un film mai serios, care sper sa se si faca la un moment dat. Totul despre acest film, de la afis pana la muzica, te face sa crezi ca urmeaza sa vezi o comedie usoara, nu un film serios, cum se vrea a fi de fapt acesta. Odata ce te obisnuiesti cu peisajul, filmul nu e rau deloc, dar sunt prea multe lucruri care nu se potrivesc cu povestea.

Principala problema din punctul meu de vedere este distributia. In afara de Andy Garcia, care isi face personajul cat de cat credibil, restul alegerilor sunt cel putin neinspirate. intr-un film despre mafie sa ii alegi pe Ray Romani si Michael Pit, este ca si cum as face eu un film serios despre crimele comunismului si in rolul Elenei Ceasusescu as pune-o pe Mirela Stoian.

Alt lucru total nepotrivit este mafia este portretizata a fi la fel de periculoasa ca un pisoias proaspat nascut. Avantajul distributiei alese este ca din cand in cand unele scene au fost extrem de amuzante, dar nu stiu daca acest lucru a fost neaparat intentionat. Da, ma intereseaza foarte tare modul in care mafia a fost invinsa in New York la inceputul anilor '90, da, ma intereseaza sa aflu mai multe despre cele doua personaje aeriene care au contribuit decisiv la acest lucru, nu, nu ma voi multumi cu acest film si nici macar nu il adaug la colectia mea si da, astept un film serios despre acest subiect.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!