sâmbătă, 2 ianuarie 2016

The Rise of the Krays (2015)

Gen: Crima

Distributie: Mark Preston, Alexa Morden, Nicola Stapleton, Simon Cotton, Kevin Leslie

Regizor: Zackary Adler [a mai regizat: Familiar Strangers(2008), I'm Reed Fish(2006)]

Buget: 2.500.000 $

Premii:
- Best Actor (Kevin Leslie), Marbella Film Festival, 2015

Nota Gealapa: 5.15

Doi frati dezlantuie o domnie psihotica a terorii in tentativa lor de a construi un impriu cu o putere fara precedent in mafia britanica.

Am o slabiciune pentru filmele cu mafioti. Dar oricat de subiectiv as fi nu am cum sa spun despre acestea ca a fost cine stie ce. Nu stiu cat respecta adevarul istoric, dar regizorul a vazut prea multe filme americane, astfel ca scenele seamana cu toate filmele cunoscute de gen. Singurul capitol unde castiga puncte pentru originalitate este brutalitatea, unde nu avem un exces de mitraliere Tommy asa cum se intampla de obicei.

Distributia este slabuta chiar si pentru un film britanic. Daca regizorul a incercat sa copieze scenele din filmele americane, asta au incercat si majoritatea actorilor, care busc s-au crezut in Nasul. Exceptia este Kevin Leslie, cu o interpretare degajata, naturala si credibila care i-a adus si un premiu.

In 2015 s-au lansat trei film despre familia Kray si sper ca celelalte doua sunt mai bune. Acest film are si un sequel care va aparea in 2016, in care sper ca cei care se ocupa de realizarea lui au invatat din greselile acestui prim film. Macar sa nu mai fie asa de lung fara nici un motiv. In ciuda tuturor celor scrise mai sus, as sune totusi ca filmul merita o vizionare. Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!