luni, 4 ianuarie 2016

Beautiful & Twisted (2015)

Gen: Crima

Distributie: Rob Lowe, Paz Vega, Candice Bergen, Seychelle Gabriel, Jude Ciccolella

Regizor: Christopher Zalla [a mai regizat: Padre Nuestro(2007)]

Nota Gealapa: 6.20

Dupa uciderea lui Ben Novack Jr., mostenitorul unui hotel, politia isi indreapta investigatia asupra sotiei sale, Narcy.

Filme cu povesti de dragoste care iau o turnura criminala am mai vazut. Cel il face pe acesta putin socant si mai interesant este ca are la baza o poveste reala. Intriga, reala fiind, avea potentialul de a fi transformata intr-un film destul de serios si bun. Din pacate s-a preferat o abordare superficiala, intr-o nota usor amuzanta care face aproape imposibil ca cineva sa ia filmul in serios.

Distributia m-ar fi impresionat daca eram un adolescent in calduri. m-as fi bucurat de prezenta sexy a lui Paz Vega si nimic nu ar mai fi contat. Din pacate, dupa ce iesi din pubertate incep sa mai conteze si alte lucruri, care din acest film lipsesc cu desavarsire. Speram ca Rob Lowe sa demonstreze in sfarsit ca este mai mult decat un actor de mana a doua, dar se pare ca mai am de asteptat.

In acest film, victima nareaza povestea, ceea ce da filmului un aer de anii '50. Chiar si finalul este editat in spiritul acelor ani. De obicei ma dau in vant dupa filmele inspirate din povesti reale, care imi ofera posibilitatea sa aflu o bucatica de istorie, dar peste acesta puteti sa sariti linistiti, pentru ca nu pierdeti mare lucru.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!