sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Out of the Dark (2014)

Gen: Horror

Distributie: Frank Cuervo, Pixie Davies, Alejandro Furth, Scott Speedman, Julia Stiles

Regizor: Lluis Quilez [aflat la primul lungmetraj]

Nota Gealapa: 5.05
Metascore: 33/100

Un cuplu si fiica lor se muta in Columbia pentru a prelua o fabrica a familiei, dar realizeaza in scurt timp ca noua lor casa este bantuita.

Primul lucru pe care ne invata acest film este ca fabtomele din toate tarile abia asteapta cuplurile americane pentru a le bantui. Plecand de la acest stereotip si continuand cu toate cliseele din filmele de gen, acest film nu avea cum sa fie rea bun. intriga este una expirata din anii '80, scenariul este foarte slab, regizorul debutant, practic toate lucrurile care impiedica un film horror sa fie bun le gasim in aceasta productie.

Distributia filmului este dovada ca nu conteaza ce nume mari ai la dispozitie, cand povestea este slaba si filmul va fi prost. Julia Stiles si Scott Speedman sunt doua nume pe care orice producator de film si le-ar dori, dar nici ei, indiferent cat de mult s-au zbatut nu au putut aduce acest film pe linia de plutire.

Filmul e atat de previzibil incat casele de pariuri nici macar nu ar oferi o cota pentru ghicirea finalului, daca ar fi astfel de pariuri. Gandidu-ma la titlu, pot spune ca acest film nu te tine deloc in intuneric. Sunt multe filme mai proaste ca acesta, dar sunt si multe mai bune, astfel ca Out of the Dark se va zbate in mocirla anonimatului. Trailer:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!