joi, 14 ianuarie 2016

The Single Moms Club (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Nia Long, Wendi McLendon-Covey, Amy Smart, Zulay Henao, Cocoa Brown

Regizor: Tyler Perry [a mai regizat: Hell Hath No Fury Like a Woman Scorned(2014), Tyler Perry's Madea's Neighbors From Hell(2014), A Madea Christmas(2013), Tyler Perry's the Haves and the Have Nots(2013), Temptation: Confessions of a Marriage Counselor(2013)]

Incasari: 16.000.000 $

Nota Gealapa: 6.45
Metascore: 31/100

Cand cinci mame singure care se chinuie sa isi creasca copiii lasa deoparte neintelegerile dintre ele si formeaza un grup de sustinere, reusesc sa gaseasca inspiratia si bucuria in interiorul grupului lor, si se ajuta una pe alta sa depaseasca obstacolele pe care le intampina.

Filmul asta este pentru femei emotionale cu vieti complicate, dar mi-a placut putin si mie ceea ce ma face sa desfac instantaneu o bere si sa ragai putin ca sa devin barbat la loc. Ma zgarie pe creier ca asta este un proiect Tyler Perry, pe care nu il suport deloc. Mi se pare ca se straduieste mereu prea mult... pana si la "making of" pare ca se straduieste. Cum-necum a reusit sa scoata de undeva o poveste amuzanta pe care a pus-o in scena destul de decent.

De aceasta data l-a ajutat si distributia. Destule fete cunoscute si unele dintre ele nu sunt chiar de mana a doua. Nia Long si Amy Smart au furat cumva acest spectacol, dar si celelalte doamne au interpretari respectabile. tyler Perry, care nu s-a putut abtine sa apara si el, este mediocru ca intotdeauna.

Filmul este gandit sa te poarte prin toate emotiile, iar drama si comedia se imbina eficient, dar chiar si asa, singurul mod in care poate avea efectul scoontat este pe o telespectatoare instabila emotional. Nu este original, este extrem de previzibil, iar pentru ca avem cinci povesti avem si cinci happy-enduri enervante, dar acteva scene din timpul filmului sunt atat de bune incat compenseaza pentru toate partile negative.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!