marți, 5 ianuarie 2016

Skin Trade (2014)

Gen: Actiune

Distributie: Dolph Lundgren, Tony Jaa, Ron Perlman, Michael Jai White, Celina Jade

Regizor: Ekachai Uekrongtham [a mai regizat: Da xi shi(2009), The Coffin(2008), Kuaile gongchang(2007), Beautiful Boxer(2004)]

Buget: 9.000.000 $
Incasari: 2.110.000 $

Nota Gealapa: 6.20
Metascore: 39/100

Dupa ce familia ii este ucisa de un gangster sarb cu interese internationale, detectivul new-yorkez Nick merge in sud-estul Asiei unde face echipa cu detectivul Thai pentru a se razbuna si a lichida o afacere de trafic de persoane.

Nimic surprinzator la acest film; deznodamantul este la fel de previzibil ca rezultatul cererii mele de marire de salariu. Bugetul nu a fost foarte mare, dar a fost suficient incat sa permita cateva explozii si ceva tehnica militara. Desi avem de a face cu o fiica rapita, acest film nu se apropie nici pe departe de Taken. Este o poveste superficiala, lipsita de originalitate dar suficient de palpitanta cat sa constituie un motiv bun de a devora o punga de popcorn.

Distributia asta m-ar fi dat pe spate in 1992. Acum insa, cand vezi pe un afis numele lui Dolph Lundgren, te astepti la un film maxim mediocru. Compromisul pe care producatorii l-au facut din motive financiare care a dus la cooptarea unor actori tailandezi a adus numai deservicii calitatii interpretarilor. Ron Perman apare prea putin pentru a face diferenta, desi prestatia lui este una buna.

Sa nu fiu chiar rautacios, trebuie sa spun ca pentru un film de ctegoria B este destul de bun. Cu o mai mare profunzime a personajelor ar fi putut fi chiar mai bun. Scenele de lupta sunt mai mult decat decente si sunt dedicate nostalgicilor. Scenariul a fost scris de Dolph Lundgren dupa ce a fost impresionat de un reportaj despre traficul de persoane si a fost scris inainte de Taken. Eu aveam indoieli ca acest om ar avea un suflet.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!