duminică, 10 ianuarie 2016

The Green Hornet (2011)

Gen: Actiune

Distributie: Seth Rogen, Jay Chou, Cristoph Waltz, Cameron Diaz, Tom Wilkinson

Regizor: Michel Gondry [a mai regizat: Microbe et Gasoil(2015), L'ecume des jours(2013), Is the Man Who Is Tall Happy?: An Animated Conversation with Noam Chomsky(2013), The We and the I(2012), L'epine dans le coeur(2009)]

Buget: 120.000.000 $
Incasari: 490.610.000 $

Premii:
- Location Professional of the Year - Features, California on Location Awards, 2010
- Location Team of the Year - Features, California on Location Awards, 2010

Nota Gealapa: 6.10
Metascore: 39/100

Dupa moartea tatalui sau, Britt Reid mosteneste compania acestuia si face echipa cu fostul asistent al tatalui si formeaza o echipa mascata de luptatori impotriva crimei.

Acest film este un tutorial despre cums a irosesti 120.000.000 $. Investeste-i pe toti in cateva efecte vizuale si niste gadgeturi demne de James Bond, ignora orice alt aspect si multumeste-te cu un film mediocru. Unele dintre efecte sunt intr-adevar deosebite, dar in afara de tehnologie acest film nu ofera nimic. Povestea este superficiala si lipsita de originalitate si scenariul este ticsit de texte intalnite in alte zeci de filme de gen.

Distributia mi-a creat falsa impresie ca voi vedea un film bun. Din pacate, oricat de drag imi este Seth Rogen, prestatia lui din acest film lasa de dorit. Nu este deloc credibil intr-un rol de actiune. Ajutorul sau este chiar mai rau, iar media de filme bune facute de Cameron Diaz a scazut simtitor in ultimii ani.

Acest film este putin bipolar. Nu se hotaraste daca sa fie o satira sau sa fie un film de actiune serios. De fiecare data cand se intampla asta, rezultatul este un amestec mediocru fara sare si piper. Cred ca in cele din urma filmul va avea o problema sa fie acceptat. Paisonatii filmelor de acitune nu se vor regasi aici, iar tocilarii care stiu de Green Hornet din benzile desenate nu-l vor accepta niciodata pe Seth Rogen, oricat de amuzant ar fi.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!