vineri, 29 ianuarie 2016

The D Train (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Jack Black, James Marsden, Kathryn Hahn, Jeffrey Tambor, Russell Posner

Regizor: Andrew Mogel [aflat la prima experienta ca regizor]

Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 5.25

Seful comitetului care se ocupa de organizarea reuniunii de liceu calatoreste la Los Angeles ca sa il gaseasca pe cel mai popular tip din clasa lui pentru a-l convinge sa vina la reuniune.

Intriga este na prea putin relevanta pentru pareta asta de lume, dar la un moment dat se complica si devine mai interesant. Singura problema e ca se complica atat de mult incat devine putin confuza si ajungi sa nu mai fii sigur despre ce este filmul. Umorul bun alterneaza cu cel slab, dar nu pot spune ca vreuna din scene este memorabila, iar per total filmul este prea dizgratios si putin credibil.

Nu stiu cum s-a pricopsit Jack Black numai cu roluri ciudate si cu acest stil de interpretare absolut iritant. James Marsden  a avut o prestatie decenta, dar filmul nu a fost despre el ci despre Jack Black si cat de enervant poate sa fie. Am vazut demult un film cu Jack Black in care era amuzant. De atunci tot astept o alte prestatie asemanatoare. Sunt eu rautacios. Pur si simplu Black nu este pentru oricine... pentru mine nu e sigur.

Dialogurile dintre cele doua personaje principale sunt pur si simplu absurde si nu cu intentia de a fi amuzante. Totul la acest film pare fortat, ca si cum ar fi luat niste idei la intamplare si s-au chinuit sa le foloseasca impreuna. Merita vazut? As spune mai degraba ca nu. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!