sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Lovesick (2014)

Gen: Comedie

Distributie: Matt LeBlanc, Ali Larter, Adam Rodriguez, Ashley Williams, Rebecca Naomi Jones

Regizor: Luke Matheny [a mai regizat: A Place in France...(2003)]

Nota Gealapa: 6.05
Metascore: 31/100

Filmul ne prezinta povestea lui Charlie Darby, care pare sa aibe viata perfecta: un job bun, prieteni, familie...tot pachetul. Singurul lucru ii lipseste este dragostea, pentru ca de fiecare data cand se apropie de cineva innebuneste. Cand intalneste fata perfecta, Chiarlie trbeuie sa isi invinga psihoza, pentru a avea o sansa la dragoste.

Povestea este originala, dar este partial irosite. Aceasta intriga ar fi putut fi fructificata mult mai bine. Filmul are destule momente amuzante, dar intre ele sunt momente lungi de plictiseala. Nu a reusit sa ma tine in fata ecranului pe toate durata. Am fost neatent perioade destul de lungi, in care mi-am vazut si de alte lucruri, dar nu am avut senzatia ca am ratat ceva.

Distributia nu este rea la prima vedere, dar sunt total dezamagit de Marr LeBlanc. Pare obosit si toata interpretarea lui aproape ca m-a deprimat. Exuberanta pe acre o avea in Friends a disparut in totalitate. Ali Larter a avut o prestatie chiar bunicica, dar din pacate nu a fost ea in centrul atentiei, astfel ca intepretarea ei nu influenteaza prea mult filmul. Una din bilele cele mai negre ale acestui film, este poate cea mai neinspirata folosire a unui narator.

Filmul emana o oarecare aroganta, poate din cauza lui LeBlanc, dar nu este atat de istet sau amuzant pe cat se pretinde a fi. Oarecare farmec exista acolo, dar trebuie sa faci un efort generos ca sa nu iti pierzi interesul.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!