sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Lake Placid vs. Anaconda (2015)

Gen: Horror

Distributie: Corin Nemec, Yancy Butler, Skye Lourie, Robert Englund, Oliver Walker

Regizor: A.B. Stone [aflat la rima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 3.45

Un crocodil urias se infrunta cu un anaconda gigant. Seriful trebuie sa gaseasca o solutie sa ii omoare pe amandoi, inainte sa distruga intreg orasul.

 Seria asta devine din ce in ce mai penibila. Cu cat o idee este mai traznita si nu are nici o treaba cu relitatea, cu atat trebuie investit mai mult in efectele vizuale pentru a o face mai credibila. Cu Lake Placid  se intampla exact invers: ideile sunt din ce in mai stranii si banii din ce in ce mai putini. Asta este reteta sigura pentru un fiasco. Am vazut jocuri pe calculator de acum cinci ani cu monstri mai credibili. La toate astea se adauga si toate stereotipurile, aranjate frumos, exact cum scria in cartea "Cum sa faci un film horror prost".

Am recunoscut vreo doi actori din distributie, dar nu mi-am dat seama unde i-am mai vazut; probabil in alt film de doi bani. Extrem de rigide au fost toate interpretarile. Singura miscare care a fost facuta cu naturalete de catre tinerele actrite a fost scoaterea sutienelor.

Avem de a face cu doua francize, Lake Placid si Anaconda, fiecare cu cate patru filme si fiecare ajunse intr-un punct maxim de penibilitate cu ultimele filme din serie. Pentru cineva pasul logic a fost sa le uneasca, si pentru ca in filme nu este ca in matematica, unde minus cu minus fac plus, a iesit o catastrofa de proportii. Daca aveti asteptari foarte mici legate de acest film, va garantez ca si acestea vor fi inselate. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!