vineri, 22 ianuarie 2016

Horrible Bosses (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Kevin Spacey, Jennifer Aniston

Regizor: Seth Gordon [a mai regizat: Identity Thief(2013), Freakonomics(2010), Four Christmases(2008), The King of Kong(2007)]

Buget: 35.000.000 $
Incasari: 426.000.000 $

Premii:
- Film Music, BMI Film & TV Awards, 2012
- Best T&A of the Year, Golden Schmoes Awards, 2011
- Best On-Screen Dirtbag (Jennifer Aninston), MTV Movie Awards, 2012

Nota Gealapa: 7.20
Metascore: 57/100

Trei prieteni conspira sa isi asasineze sefii, pentru ca acestia stau in calea fericirii lor.

Poveste este aproape in intregime originala si este pusa in scena intr-un mod extrem de reusit. Una dintre cele mai amuzante comedii din ultimii ani si una din putinele care au reusit sa imi smulga hohote, nu doar zambete. Scenariul este singura arma a filmului, acre nu a investit mare lucru in efecte si tehnologie. Dialogurile in schimb sunt savuroase.

Distributia este un fel de colectie de vedete. Oricat de antipatici imi sunt amandoi, Jason Bateman si Jason Sudeikis au o chimie exelenta in acest film si fac doua roluri excelente. Dar reusita acestora isi datoreaza un procent important numelor uriase din rolurile secundare, care i-au pus in valoare. L-as aminti doar pe Kevin Spacey, care traverseaza o eprioada foarte fasta a carierei sale, reusind sa se faca apreciat in roice rol si orice gen de film.

Imi place foarte mult ca filmul nu are parti serioase. Este o comedie cap-coada, fara sa vrea sa te schimbe ca persoana, fara o drama ascunsa pe undeva, fara o suferinta depasita cu greu; doar comedie. Asa ar trebui sa fie toate comediile. Pana si promovarea filmului a fost interesanta. De exemplu, in Canada o papusa voodoo de trei metri a fost instalata in centrul Montrealului, iar oamenii au avut sansa sa scape de frustrarile de la birou injunghiind-o cu ace uriase. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!