sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Get Hard (2015)

Gen: Comedie

Distributie: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie, Craig. T. Nelson, Edwina Findley Dickerson

Regizor: Etan Cohen [aflat la primul lungmetraj]

Buget: 40.000.000 $
Incasari: 91.000.000 $

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 34/100

Cand milionarul James King este condamnat pentru frauda si trimis la cea mai rau famata inchisoare, acesta apeleaza la Darnell Lewis sa il pregateasca pentru viata dupa gratii.

Banuiesc ca ne aducem toti aminte de Big Stan, cu Rob Schneider in prim-plan. A fost un film destul de bun. Acesta abordeaza fix aceeasi intriga, deic nu numai ca nu este original, dar este echivalentul cinematografic al unui cover. Co toate astea si acesta este un film bunicel. Nu este chiar la nivelul originalului, dar are un aer proaspat si cateva lucruri care functioneaza in avantajul sau.

Unul din aceste lucruri este distributia, care ii are in prim-plan pe doi actori foarte la moda. Primul este Will Ferrell, al acrui umor era foarte iritant pe vremuri, dar cu insistenta, acesta a reusit sa se faca acceptat si sa devina excentric si apreciat. Are un rol bunicel si aici, dar acesta este in principal showul lui Kevin Hart. Si el foarte la moda, Hart si hiperactivitatea lui sunt pusi in fata unui rol foarte solicitant, scos la capat cu brio. Ar fi meritat un premiu pentru interpretarea asta (nici vorba de oscar; poate ceva mai local). As spune ca per total interpretarea este excelenta, daca esti fan Kevin Hart sau Will Ferrell si ok, daca esti obiectiv.

Desi subiectul este unul vechi, glumele sunt noi. Avem parte de mult umor divers si de calitate. Desi deznodamantul este unul previzibil, drumul pana acolo nu este deloc asa si avem parte de multe scene extrem de surprinzatoare. De asemenea, asigurati-va ca aveti chef de o comedie obscena, pentru ca glumele nu va vor menaja deloc.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!