duminică, 24 ianuarie 2016

The Nut Job (2014)

Gen: Animatie

Distributie: Will Arnett, Brendan Fraser, Liam Neeson, Katherine Heigl, Stephen Lang

Regizor: Peter Lepeniotis [a mai regizat: Bol-cheu-wa Beul-lib(2012), Gotta Catch Santa Claus(2008)]

Buget: 42.000.000 $
Incasari: 247.000.000 $

Premii:
- Best Editing in Animation, Canadian Cinema Editors Awards, 2014

Nota Gealapa: 6.40
Metascore: 37/100

O veverita egoista si exilata ajunge sa isi ajute fostul parc sa jefuiasca un magazin de alune, care se intampla sa fie si ascunzatoarea unor spargatori de banci.

Desi nu este nici pe departe cea mai buna animatie pe care am vazut-o, nu gasesc nimic concret de reprosat celor care au realizat acest film. Toate elementele animatiilor de succes sunt prezente. tehnologia este si ea corespunzatoare, iar bugetul mai mult decat suficient. Pur si simplu atat s-a putut scoate de la aceasta poveste, acre nu este tocmai originala, iar pentru un desen animat asta e destul de grav.

Distributia este si ea plina de nume importante, acre pareau sa fie o garantie pentru succes. Din pacate nu a fost sa fie. Majoritatea actorilor nu au putut di recunoscuti, iar asta e bine pentru un desen animat, dar exista si o exceptie. Vocea lui Brendan Fraser, pe care nu il suport nici in filmele obisnuite, a fost foarte usor de recunoscut, lucru care mi-a creat un disconfort permanent.

Filmul duce lipsa acuta de energie, lucru aproape fatal pentru un film de copii. Incearca sa o descopere abia pe generic, cand toate personajele izbucnesc intr-un gagnam style, care te face sa fii total indispus, daca nu erai deja. Asa arata cel mai scump desen animat produs in COreea de Sud (de fapt co-produs). Pentru copii merge, dar nu este unul din acele desene animate care fascineaza toate varstele.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!