vineri, 15 ianuarie 2016

The Age of Adaline (2015)

Gen: Romantic

Distributie: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn, Kathy Baker

Regizor: Lee Toland Krieger [a mai regizat: Celeste & Jesse Forever(2012), The Vicious Kind(2009), December Ends(2006)]

Buget: 25.000.000 $
Incasari: 43.000.000 $

Nota Gealapa: 7.70
Metascore: 51/100

O tanara nascuta la inceputul secolului 20 sufera un accident in urma caruia nu mai imbatraneste. Dupa multi ani de singuratate, intalneste un barbat care ii complica eternitatea pe care si-o planificase.

 Culmea e ca aceasta poveste nu este tocmai originala. Am mai vazut astfel de intrigi cu povesti de dragoste cu cel putin o parte nemuritoare, dar acesta este genul acela de poveste mereu interesanta, daca este pusa in scena cum trebuie. Acest film respecta toate regulile si este foarte bun. Personal il gasesc prea corect si prea pretentios, dar ii respect valoarea.

Distributia este foarte buna. Desi Blake Lively face un rol foarte bun, actoria interpretarea viata cand intra in scena si Harrison Ford. Abia atunci filmul transmite emotia intensa pe care vrea sa o transmita. Nici colegii lor de platou nu se descurca rau, dar vor trebui sa se multumeasca cu planul secund. Nu avea cum sa straluceasca debutantul in filmele americane Michiel Huisman in fata lui Harrison Ford.

Filmul este putin parsiv si este gandit astfel incat unele scene sa fie metaforice si sa poate fi interpretate in mai multe feluri. Este un truc reusit menit sa faca cat mai multi spectatori sa se regaseasca si sa se identifice cu momentul respectiv. Va avertizez ca acesta este un film extrem de siropos, plin de dulcegarii si nu imi inchipui ca babatii l-ar putea urmari in alta circumstante decat impreuna cu iubita cu scopul de a mai face uitate din bilele negre. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!