duminică, 3 ianuarie 2016

Haunt (2014)

Gen: Horror

Distributie: Jacki Weaver, Liana Liberato, Harrison Gilbertson, Irone Skye, Brian Wimmer

Regizor: Mac Carter [a mai regizat: Secret Origin: The Story of DC Comics(2010)]

Nota Gealapa: 5.95
Metascore: 33/100

Un adolescent introvertit se imprieteneste cu noua lui vecina si impreuna incep sa exploreze casa bantuita pe care parintii lui tocmai au cumparat-o.

Inca o casa bantuita pe care nu o demoleaza nimeni si asteapta in permanenta noi chiriasi. Acestia nu pot fi decat niste oameni atat de curati cum numai in filme vezi, neivi si totalnepregatiti pentru ce urmeaza sa lis e intample. Daca pe langa chinuri si crime mai este si o poveste de dragoste adolescentina, peisajul este complet. Lipsa totala de originalitate este suplinita doar de cateva efecte bunicele si cateva fantome cu adevarat infricosatoare.

Distributia e slaba la fel ca si filmul. Tinerii actori din acest film ici nu aveau cum sa se remarce cand scenariul ii obliga sa treaca prin toate cliseele posibile. Daca va concentrati foarte tare puteti sa anticipati si replicile personajelor, atat de previzibil e filmul.

Inep sa cred ca filmele cu case bantuite sunt o unealta pentru regizorii debutanti de a-si face mana pentru ca apoi chiar sa faca filme bune. Scenariul nu ne explica nimic. Nu ne spune de ce e casa bantuita, cine o bantuie si care este solutia. Acest film pur si simplu nu are mare lucru de oferit si merita sa fie vazut doar daca v-ati nascut ieri si nu ati vazut nici un film cu case bantuite pana acum.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!