sâmbătă, 2 ianuarie 2016

Without Men (2011)

Gen: Comedie

Distributie: Eva Longoria, Christian Slater, Oscar Nunez, Kate del Castillo, Monica Huarte

Regizor: Gabriela Tagliavini [a mai regizat: The Mule(2012), Paul Rodriguez & Friends: Comedy Rehab(2009), 30 Days Until I'm Famous(2004), Ladies' Night(2003), The Woman Every Man Wants(2001)]

Buget: 4.700.000 $
Incasari: 1.000.000 $

Nota Gealapa: 3.95

Femeile dintr-un orasel sud-american sunt obligate sa isi reconstruiasca lumea, dupa ce toti barbatii sunt recrutati de gherile comuniste.

Comedia asta este mai deprimanta decat jumatate din dramele pe care le-am vazut. Vacanta Mare in 2015 face glume mai bune decat cele din acest film. Intriga este una originala dar puerila si este pusa in scena intr-un mod total haotic, neprofesionist, aproape caricatural.  Cu siguranta intra in top 3 cele mai proaste comedii pe care le-am vazut vreodata.

Distributia va poate induce ideea gresita ca urmeaza sa vedeti un film de mana a doua, pentru ca sunt destui actori cunoscuti de mana a doua care apar in acest film. Din pacate insa, avand la dispozitie un scenariu lamentabil, rezultatul este un film care nu ar fi trebuit sa vada vreodata lumina zilei. Nu ami are rost sa spun ca vreo cativa actori care sperau poate sa-si relanseze cariera nu au reusit decat sa o ingroape definitiv.

Ati putea avea tendinta sa fiti ingaduitori cu acest film gandidu-va ca este greu sa faci un film cand nu ai tot Hollywoodul in spate. E adevarat, dar nu se aplica i acest caz. Bugetul avut la dispozitie este mai mult decat decent pentru un astfel de film. Recomand sa urmariti acest film doar daca vreti sa uitati cum sa zambiti. Trailer:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!