luni, 1 februarie 2016

Gone (2006)

Gen: Thriller

Distributie: Shaun Evans, Scott Mechlowicz, Yvonne Strahovski, Victoria Thaine, Jessica Lemon

Regizor: Ringan Ledwidge [aflat la prima experienta ca regizor]

Nota Gealapa: 5.75

Un cuplu britanic aflat in vacanta in Australia, intalneste un american simpatic care se dovedeste a fi un psihopat.

Greoi, acesta este cuvantul care descrie cel mai potrivit acest film. Dureaza o eternitate pana se intampla ceva si apoi filmul parca incearca marea cu degetul pana se dezlantuie cu adevarat. Asa ajungem in situatia ca doar ultimele zece minute sa fie cu adevarat interesante. Adaugand un scenariu slabut, cadre monotone, decoruri si accesorii care miros a ieftin de la o posta, as spune ca acest film este mai degraba un esec.

Distributia nu este nici ea prea stralucita. Figurile sunt familiare, dar genul ala de familiar pe care nu iti amintesti de unde il stii. Dintre toti, Scott Mechlowicz a facut o treaba decenta si a oferit un personaj negativ convingator. Restul actorilor au avut o prestatie mai slabuta.

Daca sunteti satui de clisee acest film v-ar putea provoca reactii adverse. Mie imi venea in continuu sa tip la televizor si sa le spun cat de idioti sunt. Incetineala cu care avanseaza actiunea face filmul si foarte previzibil. De fapt, e atat de previzibil incat trailerul prezinta toate momentele cat de cat interesante si puteti sa intelegeti totul doar urmarindu-l.  Degeaba se straduieste acest film sa fie Hitcher, pentru ca esueaza in mare stil.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

NetFlash.ro la indemana ta!